FELADATAINK:

Kiemelkedő ügyfélélményre törekszünk, ezért legfontosabb feladatunk, hogy ügyfeleink mindig érezzék figyelmünket. A Vodafone termékeinek és távközlési szolgáltatásainak személyre szabott értékesítése nap, mint nap. Problémáikra megfelelő, azonnali megoldást találni, panaszokat és reklamációkat e szerint kezelni. Új ügyfelek szerzése, meglévők kezelése, kapcsolatfelvétel telefonon és személyesen.
TÉGED KERESÜNK, HA :

Középfokú végzettséged van és magabiztos felhasználói szintű számítástechnikai ismerettel rendelkezel. Jól ismered magad, nyitott, alázatos és sikerre éhes személyiség vagy. Szeretsz emberekkel kapcsolatot teremteni. Továbbá nyitott vagy a szakmai fejlődésre és csapatban szeretnél dolgozni. Sokat mosolyogsz, teli vagy energiával. Figyelsz és hitelesen kommunikálsz. Érzel magadban elhivatottságot. Önálló, felelős döntéseket is hozol. Fontosak a céljaid. Pontos, precíz vagy. Fontos számodra, hogy megjelenésed ápolt és igényes legyen.
EZÉRT DOLGOZZ NÁLUNK:

barátságos, támogató csapat
hosszútávú, stabil munkahely és fiatalos gondolkodás
próbaidő alatt is korrekt bérezés
kiemelkedő jövedelem (alap + jutalék)
bérezés feletti ösztönző bónusz rendszer
korlátlan telefonbeszélgetés és korlátlan adathasználat
szakmai fejlődési lehetőség
Nyitottak vagyunk és fejlődünk, ezért most is keressük az új lehetőségeket. Hiszünk benne, hogy mindez csak jó képességű kollégákkal lehetséges. Emberközpontú cégkultúránk és sikereink miatt, büszkék vagyunk arra, hogy a csapat tagjai szeretnek nálunk, a kellemes hangulatú üzleteinkben dolgozni.

CÉG BEMUTATÁSA:

Több mint 10 éve dolgozunk a Vodafone Magyarország Zrt. Hivatalos partnereként. Kiemelkedő eredményeink alapja a kiváló csapat.

Hosszútávban gondolkozunk, ezért szemléletünk alapja a minél magasabb ügyfélélmény biztosítása. Célul tűztük ki magunk elé, hogy az eddigi kimagasló eredményeinket, még magasabb szintre emeljük. Ezért olyan értékesítőt keresünk aki ehhez még tud hozzáadni. Olyan munkatárs személyében, aki számára fontos értékkel bír, hogy a piaci átlagnál magasabb szakmai elvárásoknak kell megfelelnie.