Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Köszöntünk a Bosch világában.

Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal. Több mint 4800 munkavállaló mellett, csapatunkba kvalifikált munkatársakat keresünk.

Termelési Csoportvezető

Főbb feladatok, munkák:

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához

Dolgozók támogatása a feladatok végrehajtásban, 300-350 fő operatív támogatása
Termelési munkafolyamatok fejlesztése
Munka irányítása és határidők meghatározása kapacitás tekintetében
Munkateljesítmény monitorozása, KPI-ok nyomon követése pl. selejt, gép kihasználtság
Szükség esetén fejlesztések javaslata
Munkafolyamatok eredményeinek ellenőrzése
Az álláshoz tartozó elvárások:

Mi tesz Téged különlegessé

Egyetemi/főiskolai műszaki végzettség
Min. 3 év szakmai tapasztalat multinacionális környezetben, termelési tapasztalat előnyt jelent
Kiemelkedő problémamegoldó és kommunikációs készség
Nyitott, rugalmas személyiség
Kommunikációs szintű angol/német nyelvtudás
LEAN szemlélet
Amit kínálunk:

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja

Munkatársaink folyamatos szakmai és személyes fejlődésének támogatása, nemzetközi karrierlehetőség egy fiatal és innovatív csapatban, élet- és balesetbiztosítás. Rendszeres tapasztalatcsere a külföldi telephelyek kollégáival, nyelvtanulási lehetőség angol vagy német nyelvekből. Sport- és családi rendezvények. Munkatársaink számára biztosítjuk az attraktív juttatási csomagot, választható Cafeteria rendszerrel (készpénz, SZÉP kártya). Vállalatunk céges autóbusszal Budapestről a Stadionoktól és az Örs vezér terétől, valamint a Hatvan környéki településekről jól megközelíthető.

Váltsd valóra!