Tanuljunk együtt - Gyöngyösi Család és KarrierPont

Természetes, hogy egy anyuka életében prioritást élvez a kicsi, és az ő szükségletei nem csorbulhatnak,- de igenis megoldható, ha egy anya szeretne tanulni.
Minden csak szervezés kérdése. Ha belegondolunk, hogyha egy idő után a legtöbb nő számára elérhető, hogy elmenjen boltba, fodrászhoz, akkor a munkával vagy tanulással miért lenne másképp? Nem szeretnék fontossági sorrendet állítani a fodrász és a tanulás között, hiszen a komfortérzethez mindkettő szükséges lehet, ám vannak anyukák, akiket igenis az tölt fel, ha újra tanulhatnak, dolgozhatnak. Ők azok, akik azon munkálkodnak, hogy a gyermekek nevelése mellett valamelyest megőrizhessék az addigi életüket is. Lehet, hogy változtatásra kényszerülnek, pályát módosítanak, vállalkozóvá válnak vagy részmunkaidős állásban térnek vissza a munkaerőpiacra – de megoldják. Felnőtt, felelősségteljes nőként, mindenki el tudja dönteni, mit és mennyit bír, mire képes.
Vannak nők, akik az anyaságban 100 százalékig megtalálják önmagukat, és ezzel sincs semmi baj. Ez nem egy verseny, nem lesz valaki ettől vagy attól jobb anya.
Senki nem azért dolgozik, vagy tanul, mert unatkozik a gyermek (és a háztartás) mellett, maximum azért, mert másfajta kihívásra vágyik, hiszen ettől lesz boldog, kiegyensúlyozott, önmagát megvalósító édesanya, és feleség.
Ha anyaként úgy vagyok hiteles, hogy tanulok az anyaság mellett vagy sportolok, akkor nekem így a komfortos, így leszek egész. Még akkor is, ha ennyivel kevesebb időt vagyok a gyerekemmel. Hiszen nem az együtt töltött idő mennyisége, hanem a „minőségi idő” a fontos!

Jöjjön hozzánk! Tanuljon velünk díjmentesen, barátságos környezetben.
Szeretettel várjuk!
Gyöngyösi Család és KarrierPont