NŐK LENDÜLETBEN - Gyöngyösi Család és KarrierPont

„A méltóságod, a tartásod, az önállóságod, az, hogy bármennyire is szereted a társadat, de a centrum benned van – elengedhetetlen létfeltétele a mai nő sorsának. Meg kell tanulnod két lábon állni, önmagadban bízni, és a saját szívedre hallgatni.” / Müller Péter /
Sok ember él egy asszonyban, és a nő mindegyik tud lenni: szakács, pincér, takarítónő, vendéglátó, sokszor gazdasági vezető, anya, tanácsadó, gyógyító, kedves nővér, nagymama, királyné, sőt, Királynő, azon kívül lelki társ, jóbarát és pszichológus.
Kitartás, vasakarat, nyitottság: a siker több tényezőn múlik, közülük talán a veleszületett tehetség a legkisebb összetevő. És még pár szokás is hozzásegíthet ahhoz, hogy valóra válthassuk az álmainkat.

Elszántság
Mi az, amit a legjobban, szíved mélyén akarsz? Festeni, hegyet mászni, tortát sütni, könyvet írni, kutyát idomítani? Mi az a tevékenység, amit akkor is szívesen folytatnál, ha egy fillért sem fizetnek érte? Sok nő ezt a karriertanácsot kapta pályája elején: tedd azt, amit ingyen is csinálnál. És lám, sikeres nők lettek. Nem mindegyikőnkből lesz dúsgazdag, de nem a pénz számít, hanem a sikerélmény. Ha ez megvan, közelebb visz ahhoz, ami a “hivatásunk”.

Akaraterő
Tudod, milyen tehetség rejlik benned, és nem félsz használni? Ha valóra akarod váltani az álmaidat, előbb fel kell ébredned. Vagyis nem elég tervezgetni, álmodozni róla – cselekedni kell. Az tud karriert építeni, projektet megvalósítani vagy egy új fagyit kitalálni, aki elszánt, és kiapadhatatlan akarat ereje van.

Kíváncsiság
A sikeres nők egyik jellemző vonása a végtelen, kielégíthetetlen kíváncsiság az új dolgok, megoldások iránt, készek tanulni, önmagukat fejleszteni. Az alkalmazkodóképesség, a nyitottság ma már szinte elvárás.

TANULJ VELÜNK, BÍZZ BENNÜNK!
GYÖNGYÖSI CSALÁD ÉS KARRIERPONT