Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet.

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Job Description
Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

Folyamattervezőként a te feladatod lesz az új illetve módosított termékek gyártási folyamatának megtervezése, és a megtervezett folyamathoz szükséges gépek, eszközök beszerzése vagy meglévő gyártóeszközök átépítésének tervezési és kivitelezési feladatainak lebonyolítása

A vállalat érdekeinek képviselése a beszállítókkal lefolytatott megbeszéléseken
Közvetítés és egyeztetés a beszállítók és a társosztályok között
Aktív szerepvállalás a vevői projektcsoportok munkájában, a csapat munkájának szakmai támogatása
A munkakörhöz kapcsolódó dokumentumok (specifikáció, timing, LOP, jegyzőkönyvek, cockpit chart, check listák, stb.) frissítése
Szakmai támogatás a gép- illetve folyamat-optimalizálási műveletek elvégzéséhez

Qualifications
Mi tesz Téged különlegessé

Felsőfokú műszaki végzettséggel, gyártástámogató-, projekt- vagy folyamatmérnöki tapasztalattal rendelkező, angolul és/vagy németül folyékonyan beszélő jelölteket keresünk, akik jól kommunikálnak és szeretnek csapatban dolgozni. Előnyt jelent, ha folyamat- és/vagy géptervezési ismereteid is vannak.

Additional Information
Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!