Védjegy - Gyöngyösi Család és KarrierPont
Családbarát Hely Tanúsító Védjegy - Gyöngyösi Család és KarrierPont

A Családbarát Hely Tanúsító Védjegy olyan minősítési lehetőség a pályázó munkahelyek és szolgáltató helyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről. A védjegy elnyerésével a pályázó pozitív értelemben megkülönböztetheti magát versenytársaitól, valamint előnyt szerezhet a minőségi munkavállalókért folytatott küzdelemben.

http://csalad.hu/csaladbarathely/

A Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. a Családbarát Hely tanúsító védjegy (CSBHTV) létrehozásával mindenki számára kiszámítható minőséget jelentő tanúsítási rendszert dolgozott ki. Ez a védjegy hitelesen bizonyítja a munkavállalók és a szolgáltatást igénybe vevők számára, hogy a védjegy tulajdonosa családbarát szemléletű, azaz családbarát munkahelyként működik, illetve családbarát szolgáltatást nyújt, mely egyúttal a szervezet társadalmi felelősségvállalását is igazolja.

Kik pályázhatnak a Családbarát Hely tanúsító védjegyre?

A Családbarát Hely tanúsító védjegyre széles körben lehet pályázni.

Magyarország egész területéről várjuk mikro-, kis-, közép- és nagyvállalatok, állami költségvetési szervek, nonprofit szervezetek és egyházi jogi személyek jelentkezését is. Bármely területen (versenyszféra, közszféra, nonprofit szektor) tevékenykedő szervezet nyújthat be pályázatot, hiszen a családok szempontjait mindenhol szükséges érvényesíteni.

Miért érdemes a Családbarát Hely tanúsító védjegy minősítést megszerezni?

A családbarát szemlélet pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték, mely egyre nagyobb jelentőséggel és vonzerővel bír napjainkban.

A Bronz Fokozat elnyerése fontos versenyelőnyt jelent a védjegyjogosultnak a PR és CSR (társadalmi felelőségvállalás) tekintetében, vonzóbbá teszi a minősítést megszerző szervezetet a munkavállalók és ügyfelek körében.

A tanúsítást elnyert szervezetek ingyenes auditáláson esnek át, mely audit a szervezetben érvényesülő családbarát szemléletről nyújt hiteles képet.

Amennyiben a szervezet legalább egy évet meghaladóan megfelel a Bronz fokozat kritériumainak, jogosultságot szerez arra, hogy a későbbiekben Ezüst fokozatot kapjon. Ehhez a pályázónak igazolnia kell, hogy további családbarát intézkedéseket vezetett be, figyelemmel kiséri a munkavállalók és a felhasználók ezzel kapcsolatos visszajelzéseit és ezeket beépíti a működésébe. Az Ezüst fokozat birtokosa a későbbiekben működésüket segítő kedvezményekben is részesülhetnek.

A legjelentősebb kedvezményekkel járó Arany fokozat elnyeréséhez mind a Munkahely, mind a Szolgáltató Hely kategória megfelelő szintű kritériumait szükséges teljesíteni, emellett – mint mentor szervezetnek – szerepet kell vállalni a családbarát közgondolkodás megerősítésében is.

Pályázzon Ön is, mert a családok sikere közös sikerünk!