Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet.

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Job Description
Központi beszerzés képviselete Projekt Team munkában az üzleti terület és a gyár felé, felelősségvállalás a költségek, a minőség illetve a beszerzendő anyagok határidejét tekintve.

A koncepciós fázisban való aktív közreműködés
Változási folyamatok koordinációja egészen a széria gyártás élettartama során
Technikai megállapodás a beszállítókkal
Műszaki egyeztetések szervezése, nyomon követése a beszállítókkal
Projektek fejlesztése a beszerzési stratégia kialakításával
Alternatív megoldások költségcsökkentésre (RPP projektek koordinálása)
Beszerzési szervezetben való koordinációs feladatok ellátása
Globális projektben való részvétel

Qualifications
Mérnök és/vagy közgazdász felsőfokú végzettséggel, műszaki tapasztalattal rendelkező jelölteket várunk, akinek van már tapsztalata stratégiai beszerzésben és projektvezetésben.

Tárgyalóképes angol nyelvtudás, stratégiai gondolkodásmód és rendkívül jó szervezőkészség szükséges a munkakör ellátásához.

Additional Information
Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!