Libegők - Gyöngyösi Család és KarrierPont

Libegők éjszakája

Esemény:

Libegők éjszakája

Mikor:

2019. július 20.

Hol:

Sípark – Mátraszentistván – Mátraszentistván, Heves megye

Kategória:

Tematikus túra

Leírás

Programok Gyöngyös környékén

Időpont: 2019. július 20., szombat, 11:00 – 21:00

Helyszín: Sípark, Mátraszentistván

Várunk sok szeretettel a Libegők Éjszakáján panoráma liftezéssel és egésznapos programmal amely július 20-án kerül megrendezésre a Síparkban. A forró nyári napokban kellemes kikapcsolódást biztosít a hűs 800m tengerszint feletti magasság.

Miért is különleges a helyszín?

A mátraszentistváni Sípark Magyarország legmagasabban fekvő hegyi falvai ölelésében helyezkedik el.

A legújabb négyüléses Panoráma liftről gyönyörű kilátás tárul a látogatók elé, a lemenő nap fényében pedig átélheted a naplementék varázslatát.

A hegyvidéki szubalpin klímának köszönhetően nem csak a nyári forróságot kerülheted el hanem friss hegyi levegő is vár és körbe túrázhatod hazánk legmagasabban fekvő hegyi tavait, gyalogosan vagy akár kerékpárral is.

A hegyi kaszálók tökéletes helyszínt biztosítanak egy közös családi piknikezésre, vadvirágokkal és panoráma kilátással körbeölelve.

A kicsiket és nagyokat állatsimogató (minipóni, törpeszamár, racka kicsinyekkel, törpekecske kicsinyekkel, nyuszi, csirke, kacsa, liba), summer tubing és a varázsszőnyeg várja.

A hegyvidéki hangulat íze..
Egyedülálló rönk hütte hazánkban!

A megfáradt, éhes vándorok a Hóhatár Hüttében igazi hegyvidéki és tájjellegű ételeket fogyaszthatnak. Kóstold meg a palóc és a szlovák konyha jellegzetes finomságait, és a hütték elmaradhatatlan ételét, a császármorzsát! Az alpesi hangulatot idéző rusztikus hütte, kiválóan alkalmas a megfáradt végtagjaink pihentetésére. A romantikus pihenést a szibériai rönkfából épített kunyhó biztosítja, a napimádók pedig a napsütötte teraszok ölelésében szívhatják magukba a langyos napsugarak éltető energiáját.

Várunk sok szeretettel július 20-án, szombaton!

Nyitvatartás (07. 20.):
Panoráma lift: 11:00 – 21:00
Hóhatár Hütte: 11:00 – 21:00
Summer tubing varázsszőnyeggel: 11:00 – 21:00

További részletek az esemény Facebook oldalán