Mobil Petrol

A Mobil Petrol dinamikusan fejlődő és meghatározó szereplője a magyar üzemanyagpiacnak. Egyre bővülő hálózatunk keresi azokat a sikerorientált, leendő kollégákat, akik részesei szeretnének lenni egy eredményes, kiszámítható, biztos hátteret nyújtó magyar cégnek.

Töltőállomás-üzemeltető

Az álláshoz tartozó elvárások:

képviseli a Mobil Petrol márkát, gondoskodik a termékek és szolgáltatások állandóan magas minőségéről, önálló vállalkozóként, felel a töltőállomás üzemeltetéséért, gondoskodik a vásárlók magas színvonalú kiszolgálásáról, közreműködik a marketing akciók lebonyolításában, biztosítja az alkalmazottak számára a megfelelő munkakörülményeket, biztosítja a töltőállomás tisztaságát, rendezettségét, gondoskodik az előírások, szabványok betartásáról.
Az állás betöltéséhez előnyt jelent:

legalább középfokú kereskedelmi végzettség és (vagy) vendéglátós tapasztalat, töltőállomás üzemeltetésben való jártasság, tapasztalat vállalkozás felépítésében és működtetésében, saját vállalkozás megléte, ha megfelelő alaptőke áll rendelkezésére a vállalkozás beindításához, pénzügyi garancia nyújtásához kereskedelmi szemlélet, vezetői tapasztalat és készség. kreativitás, proaktivitás a saját piacán, önálló gondolkodás.
Amit kínálunk:

Ön egy dinamikusan fejlődő, stabil pénzügyi háttérrel rendelkező magyar hálózat tagja lehet, önálló időbeosztás és munkavégzés, kiemelkedő üzleti eredményesség esetén kiemelkedő jövedelem.