Védelme - Gyöngyösi Család és KarrierPont

„A hit védelme és a szegények szolgálata”

Több mint kilencszáz éve ez minden Máltai szervezet jelmondata a világon. Világos cél, világos feladat. Az alapító atyák más korban biztosan mást értettek a hit védelmén, mint amit ma gondolunk küldetésünkrõl, és a szegények istápolása is bizonyosan más tartalommal bírt akkoriban.
Ettõl azonban jelmondatunk nem vált idejét múlttá, hiszen napjainkban ugyanolyan fontos a hit védelme, amelyet ma példamutatásunkkal, a szegényekhez, bajbajutottakhoz való odafordulásunkkal, szeretetünkkel próbálunk szolgálni.

A segítségünkre szorulók száma sajnos nem csökken és ez egyre több erõfeszítésre kényszerít bennünket. A mai kor elvárásai szerint végezzük munkánkat, amelynek legfõbb értékei a közösség ereje, a feladathoz való alázat, a magas szintű szakmai felkészültség, de talán legfontosabbként a rászoruló ember valódi szolgálata.

A Gyöngyösi Oktatási és Kulturális Alapítvány az elmúlt év végétől együttműködés keretén belül támogatja azokat a honfitársainkat, akik adományainkra, folyamatos segítségünkre vannak utalva.

Karácsonyi szeretetcsomagjaink az egész megyében okoztak örömet, boldogságot a rászoruló családoknak

Önerőből próbálunk továbbra is minden segítséget megadni, hogy boldog, egészséges gyermekarcok mosolyogjanak ránk!