Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Köszöntünk a Bosch világában.

Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák, szenzorok, radarok és kamerarendszerek sorozatgyártása. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte több százmillió járművet szereltek fel a Bosch hatvani telephelyén készült különféle elektronikákkal. Több mint 4800 munkavállaló mellett, dinamikusan bővülő csapatunkba kvalifikált munkatársakat keresünk.

Főbb feladatok, munkák:
Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához

► kapacitás tervezés és követés gyári nézetben
► produktivitás követés, mérés az értékáramok részére
► kapacitás igénylések jóváhagyása
► bérköltség tervezés, követés, prognózisok készítése
► személyzeti osztály általános költség kontrollingja

Az álláshoz tartozó elvárások:
Mi tesz Téged különlegessé

► Felsőfokú szakirányú végzettség
► Minimum 3 éves szakmai tapasztalat
► Stabil angol nyelvtudás
► Német nyelv ismerete előnyt jelent

Amit kínálunk:
Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja

Munkatársaink folyamatos szakmai és személyes fejlődésének támogatása, élet- és balesetbiztosítás. Nyelvtanulási lehetőség angol vagy német nyelvekből. Sport- és családi rendezvények. Munkatársaink számára biztosítjuk az attraktív juttatási csomagot, választható Cafeteria rendszerrel (készpénz, SZÉP kártya). Vállalatunk céges autóbusszal Budapestről a Stadionoktól és az Örs vezér terétől, valamint a Hatvan környéki településekről jól megközelíthető.

Váltsd valóra!

Állás, munka területe(i):
Pénzügy, Könyvelés
Kontrolling
Teljes munkaidő
Szükséges tapasztalat:
3-5 év szakmai tapasztalat
Szükséges nyelvtudás:
Angol – Középfok/kommunikációképes szint
Munkavégzés helye:
Hatvan