Ingyen angol - Gyöngyösi Család és KarrierPont

Tanulj hatékonyan angolul a szoba kényelméből, ráadásul fizetned sem kell érte!

A mai világban a nyelvtudás hatalmas előnyt jelent, sőt, elengedhetetlen, akár itthon, akár külföldön vállalnál munkát. Sajnos idő- vagy pénzhiány miatt nincs mindenkinek lehetősége tanfolyamra járni, de szerencsére más módszer is létezik a tanulásra.

Már lehetőséged van a szoba kényelméből, az interneten keresztül megismerni az angol nyelv szépségeit. Természetesen az élő nyelvleckék a leghatékonyabbak, de ezek a weboldalak is nagyon hasznosak. Az alapokat tökéletesen elsajátíthatod, szinten tarthatod a tudásodat, és ami talán a legfontosabb: mindezt ingyen teheted.

Tanoda

Ennek az oldalnak a segítségével igazán könnyen beleáshatod magad a nyelvtanulásba. Nem kell mást tenned, mint e-mail címeddel jelentkezni a 20 leckés tanfolyamra, amit később elektronikus levél formájában megküldenek neked, így csak kattintanod kell. Az oldalon találsz szintfelmérőt, fejtörőket, játékokat, tanulási tippeket, és még humoros formában is gyakorolhatod a nyelvet.
Szókincsfejlesztő feladatokra is feliratkozhatsz, és játékosan, megerőltetés nélkül juthatsz egyre magasabb szintre. Olyan könnyed tanulásra is van lehetőséged, mint például a dalszövegekkel való gyakorlás. Ha pedig a későbbiekben úgy döntesz, hajlandó vagy némi pénzt kiadni a további fejlődésre, a 20 lecke elvégzése után jelentős kedvezményt kaphatsz.

Ingyen angol

Ha szeretnéd elsajátítani az angol nyelvtant, ezen az oldalon megteheted. Csokorba szedték neked a szófajok, a rendhagyó esetek és más nyelvtani kérdések sajátosságait, könnyebbé téve megértésüket. Nézegethetsz szógyűjteményt, ahol ABC szerint az összes szó legtöbb jelentését megtekintheted.

A honlap bal oldali menüoszlopából választhatod ki, mivel szeretnél foglalkozni, a lap tetején pedig további lehetőségek közül választhatsz. Tanulókártyák, hangos-képes szótár és még sok más tanulást segítő módszer áll rendelkezésedre. Ezek azért fontosak, mert a száraz tananyagon kívül egy kis színt visznek ebbe a fajta tevékenységbe, így egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik azt.

Angoltanulás

Sok lehetőséget kínál számodra ez az oldal is. Az eddigiekhez képest más szisztéma szerint csoportosították az opciókat – külön foglalnak helyet a tananyagok és az egyéb szolgáltatások, mint például a szövegfelolvasó, a fórum és a szótárak.

És ha így sem megy? Gyere hozzánk, – nálunk is ingyenesen tanulhatsz baráti közösségben!

Gyöngyösi Család és KarrierPont

Telefon: +36 (37) 301 649 | E-mail: hevesmegye@gyoka.hu