Cég leírása
Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában. A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ 109 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt

Állás leírása
►Első minta alkatrészek, késztermék mérésének végrehajtása a vizsgálati terv alapján, valamint önálló 3D mérőgép használata.

►A vizsgálatok dokumentálása Excel rendszerben.

► Alkatrészek, késztermékek kezelése, zárolása a vizsgálat eredményének függvényében.

Képzettség
►Középfokú műszaki végzettség/technikus/

►3D koordináta mérőgép gyakorlott használata

►IT rendszerek gyakorlott használata

►Kooperatív együttműködő személyiség

►Jó kommunikációs készség; precíz, alapos és önálló munkavégzés

►Magas szintű rugalmasság

►Jó szervezőkészség, magas szintű prezentációs készség

További információk
Versenyképes juttatási csomag,, ingyenes vagy kedvezményes sportolási lehetőségek, étkezési hozzájárulás, céges szerződéses buszjárat használata, munkába járás költségének támogatása, dolgozói mobiltelefon program, iskolakezdési támogatás, egyéb szociális juttatások.