LEAN Specialista
Autóipar – Heves megye

Az Ön új cége
LEAN Specialista pozíció nyitott jól ismert, nemzetközi, autóipari partnerünk csapatában Heves megyében.

Az Ön új pozíciója
A LEAN Specialista pozícióban fő feladata a LEAN eszközök bevezetésének támogatása, nyomon követése, a tevékenységek koordinálása és auditálása lesz. LEAN Specialistaként részt fog venni az értékáram éves célkitűzések meghatározásában és megvalósításában az A3 gondolkodás és a PDCA menedzsment alkalmazása révén. Felelős lesz a veszteségek feltárásáért, a folyamatos fejlesztés kezdeményezéséért és alkalmazásáért. Emellett részt fog venni oktatások és workshop-ok megszervezésében, valamint lebonyolításában.

Mire van szüksége a sikerhez
A LEAN Specialista pozíció betöltéséhez felsőfokú mérnöki és/vagy közgazdász végzettség, a LEAN eszközök átfogó, alapos ismerete és használata, minimum 2 éves (preferáltan autóipari) gyártásbeli vagy logisztikai gyakorlat tapasztalat és stabil angol nyelvtudás szükséges (német nyelvtudás előny).

Mire számíthat partnerünktől
A vállalat a magyar autóipari piac folyamatosan bővülő, stabil és meghatározó szereplője. A vállalat Kutatási és Fejlesztési központtal és Gyártóüzemmel van jelen a régióban, ahová folyamatosan várják az új kollégákat.

Mit kell tennie most
Amennyiben érdekesnek találta a lehetőséget, kattintson a ‘jelentkezem’ gombra és küldje el nekünk frissített önéletrajzát.