Eger
Job Description

Karbantartóként, kollégáiddal együtt te fogod biztosítani a gyáregység termelését támogató technikai berendezések és gépsorok zavartalan működését, balesetmentes üzemelését.

Termelésben fellépő géphibák feltárása, javítása, dokumentálása, kiküszöbölése
Megelőző karbantartási feladatok elvégzése
Gépállapot felmérés-diagnosztika
Rendszeresen előforduló hibák analizálása, javaslat megelőző intézkedésre
Külső- és belső minőségügyi reklamáció kivizsgálásában való részvétel
Fontossági sorrend alapján karbantartási munka szervezése
Javaslat és részvétel gép- és folyamatfejlesztésben, folyamatmérnökök támogatása

Qualifications

Ipari és PLC vezérlésekben jártas jelöltet keresünk, Irányítástechnikai-,ipari elektronikai- vagy elektrotechnikai műszerész végzettséggel. Elvárás az alapvető számítástechnikai ismeret. Előnyt jelent a Bosch csavarozó rendszerek ismerete, NC hajtások –Siemens,Bosch- ismerete, Siemens S7 PLC-k ismerete, valamint az angol vagy német társalgási szintű nyelvismeret.

Additional Information

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!