MikulásGyár - Gyöngyösi Család és KarrierPont

Karácsony közeledtével arra gondoltunk, hogy idén különleges ajándékot adunk azoknak, akik a leginkább rászorulnak. A Cvonline.hu önkéntes munkát vállalt a MikulásGyár akciójában, és az év egyik utolsó munkanapját arra szánjuk, hogy a mélyszegénységben élő családok számára szervezett jótékonysági gyűjtésnek mi is részesei legyünk.

A MikulásGyárról
Idén november 30-án, 14. alkalommal nyitotta meg kapuit a MikulásGyár, Európa egyik legismertebb, és legnagyobb jótékonysági akciója. Új helyszínen, a Millenárison várják a felajánlásokat, leginkább tartós élelmiszert, tisztító- és tisztálkodási szereket, jó minőségű ruhát, könyvet, játékot, édességet. Az ajándékokat, adományokat, felajánlásokat nem szükséges becsomagolni, akár kézben, dobozban, vagy nejlonzacskóban is átadhatóak, és később a Magyar Vöröskereszt fogja eljuttatni és átadni a rászoruló családoknak, és magánszemélyeknek.

Fontos, hogy készpénzes adományt itt nem várnak, csak tárgyi felajánlásokat.

A jótékonykodókat minden hétvégén színes programok is várják, egészen december 21-ig.

Mikor találkozhatsz velünk?
Magánszemélyek, és vállalatok részére is adott a lehetőség, hogy személyesen nyújtsanak segítséget az adományok gyűjtésében. Számunkra kiemelkedően fontos, hogy részt vállaljunk olyan eseményekben, melyek a nehéz helyzetben lévőket igyekeznek jobb körülményekhez segíteni. Ezért a Cvonline.hu csapata együtt, december 19-én 12 órától vesz részt a logisztikai feladatok ellátásában. Az eseményről szerzett tapasztalatainkat, élményeinket később Veletek is megosztjuk majd.

Amennyiben megteheted, segíts Te is! Hozd el felajánlásod, és találkozz velünk a Millenárison!