200 000-300 000 Ft havonta
Hitelügyintéző – értékesítő pozícióba keresünk hosszútávra megbízható kollégákat, pénzügyi termékek értékesítésére. Heti 4-5 napot kell vállalni, ebben vegyesen van hétvége és hétköznap. Kizárólag olyan kollégák jelentkezését várjuk, akiknek nem probléma az önálló és a csapatban való munka, jó kommunikációs készséggel rendlekeznek, szorgalmas, célorientált, talpraesett Hölgyek/Urak. Nem keresünk adminisztrátorokat, komoly értékesítőket vagy ezt megtanulni vágyó kollégákat foglalkoztatunk. Fizetés: alap + jutalék + bónusz.

A pozíció betöltéséhez szükséges pénzügyi szolgáltatásközvetítői hatósági vizsga (PSZÁF, MNB vizsga) vagy azt kiváltó végzettség (pénzügyi felsőfokú főiskolai oklevél vagy pénzügyi egyetemi végzettség, közgazdász, pénzügyi szakügyintéző, banki szakügyintéző, mérlegképes vállalkozói könyvelő).

Amennyiben a jelentkező nem rendelkezik szakirányú végzettséggel, abban az esetben kérem NE a hitelügyintéző pozíciónkra jelentkezzen, ugyanitt lehet jelentkezni végzettség nélkül promóteri pozícióra is.

Jelentkezni az alábbi linken lehet, kattints rá vagy másold be a keresődbe és hamarosan hívni fogunk.

tiny.cc/uzq0ez

Állás típusa: Teljes munkaidő, Részmunkaidő, Folyamatos

Fizetés: 200 000,00Ft – 300 000,00Ft /hónap

Tapasztalat:

nem szükséges: 1 év (Előnyös)