Családbarát - Gyöngyösi Család és KarrierPont

Befektetés a jövőbe!

Az Európai uniós forrásból megvalósuló „Családbarát Ország” projekt nem kisebb feladatot tűzött ki célul, mint a családbarát Magyarország megteremtését.

A Gyöngyösön működő Család és KarrierPONT Konzorciumi partnereivel; Gyöngyös település lakosságának, és a település környékén élőknek biztosít szolgáltatásokat, fejlesztéseket, hogy hogy a munka, és a magánélet összehangolása teljes mértékben megvalósulhasson!

Projektünk által minden bennünket megkereső nőnek, családanyának – speciális tanácsadással, választható képzéssel, mentálhigiénés gondozással tudunk segíteni.

CÉLUNK ÉS FELADATUNK:

  • a nők munkaerőpiaci helyzetének, atipikus foglalkoztathatóságának, valamint a munkáltatók és a munkavállalók helyi szintű együttműködésének javítása, atipikus foglalkoztatási formák (részmunkaidő és más munkaidőmodellek, távmunka, bedolgozás, alkalmi munka és mások) népszerűsítése, bevezetése, különös tekintettel a helyi igényekre;
  • a család/magánélet és a munka összeegyeztethetőségének és összehangolásának előmozdítása, a támogató helyi munkaadók/szolgáltatók és a velük együttműködő közösségek működési feltételeinek megteremtése;
  • a nőkkel szembeni – gazdasági és társadalmi – előítéletek lebontása helyi szemléletformáló eszközökkel.

Központunkhoz fordulhatnak azok, akik elakadtak a karrierépítésben vagy nehezen találnak vissza a munkaerőpiacra, de akár gyereknevelési vagy párkapcsolati gondokkal is megkereshetnek bennünket.

A nálunk dolgozó szakemberek maguk is segítenek a problémák megoldásában vagy kapcsolati rendszerükön keresztül eligazítást adnak, hogy hová érdemes fordulni az adott konkrét üggyel.

Rugalmasan igazodunk a helyi jellegzetességekhez, kötődünk a munkáltatókhoz, a képzések utáni elhelyezkedés érdekében.

Az ingyenes oktatás, felkészítés mellé segítő szolgáltatások is kapcsolódnak,- (például szakképzett gyermekfelügyelő biztosítása a képzések alatt).

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN ÉRDEKLŐDŐT, HOGY TÁMOGASSUK ÖN ÉS CSALÁDJA SIKERES JÖVŐJÉT!