Mit kínálunk leendő munkatársainknak?
Stabil, megbízható és gondoskodó munkahelyet
Ünnepi, közösségi rendezvényeket (Mikulás, karácsony) és egész évben izgalmas vállalati programokat (pl. Sportnapok)
Az öngondoskodás segítését cafeteria rendszer formájában
Ingyenes főétkezést és nagyon kedvezményes személyzeti büfét
Fejlődési és továbbképzési lehetőségeket, tréningeket és az önképzés támogatását
Munkatársi kedvezményeket a Danubius szállodákban
Mik a főbb feladatok?
Váltott műszakban konyhai termelői munkavégzés
Az egyes ételek elkészítése a receptúrák szerint a kiadott feladatoknak megfelelően; a kiadott standardoknak megfelelő tálalás
A konyhai higiéniás szabályok és a HACCP előírások betartása
A nyersanyagok gazdaságos felhasználása
Milyen embert keresünk?
Szakirányú végzettséggel rendelkezik
Önmagára és környezetére igényes
Terhelhető és erős a munkabírása
Megbízható
Alapos és pontos munkát végez
Magabiztos, határozott fellépésű