Nyelvi tréning - Gyöngyösi Család és KarrierPont

Segítünk elindulni!
Akár a nyelvtani alapokat szeretnéd megtanulni, akár pedig a meglévő nyelvtudásodat szeretnéd kiegészíteni, fejleszteni, mi segítünk ebben!
Az Angol vagy Német nyelvi tréning során nagy szerepet kap a beszédtechnika, hogy ne okozzon gondot a kiejtés és a kommunikáció.
Tréning szintek:
Kezdő, alapfokú:
Ha még csak most ismerkedsz az Angol vagy a Német nyelvvel, akkor az a tréning való Neked.
Az órák során barátságos légkörben tanulhatod meg az alapvető nyelvtani szerkezeteket, az alapszókincset, valamint a kiejtés szabályszerűségeit.
A tanultakat természetesen szóban is gyakoroljátok majd, hogy ne legyen olyan száraz, és a tanfolyam végére képes legyél egyedül is kommunikálni egy nyaralás, vagy egy állásinterjú alkalmával.
Középhaladó/Újrakezdő:
Már tanultad a nyelvet, de úgy érzed, sokat felejtettél, régen volt?
Ezzel a tréninggel felfrissítheted a tanultakat.
Az órák során barátságos légkörben idézheted fel a már elsajátított alapokat, bővítheted a szókincsedet, hogy a tréning végén összefüggően, folyékonyan, részletesen, még több igeidőben tudd kifejezni Magad szóban és írásban egyaránt.
Szintfelmérő:
Ingyenes szintfelmérő tesztünk kitöltése segít Neked felmérni a tudásod, nekünk pedig kiválasztani számodra az ideális csoportot, hogy gond nélkül, tempósan tanulhass.