Trendi önéletrajz - Gyöngyösi Család és KarrierPont

Az elmúlt években már számtalan írást, sablont és tanácsot olvashattatok az aktuális, profi önéletrajz készítéssel kapcsolatosan. Ezúttal, egy különleges életrajz mintával szeretnénk kedveskedni Nektek, mely a legfrissebb trendeket figyelembe véve készült, és a letöltés után szerkeszthető, személyre szabható.

Töltsd le ingyenes sablonunkat ITT!

Felerősödött az a trend, hogy az életrajz legyen minél átláthatóbb, letisztultabb, ugyanakkor egyedibb. A szövegezés mellett felkerültek ikonok, és egyéb grafikai megoldások is, melyek mozgalmassá, és személyessé teszik a cv-t. Az alábbiakban designer kollégánk instrukcióit olvashatjátok, hogy a készített sablonunkat hogyan tehetitek egyedivé, számotokra is megfelelővé. Egyszerűen, word-ben szerkeszthető mintát terveztünk, ami nem igényel külön szaktudást.

 1. Arckép kicserélése:
  Jobb klikk a képen az egérrel, majd felugró ablak listájából ki kell választani: Alakzat formázása
  A képernyő jobb oldalán megjelenő kép formázása ablakban a festékes bödönre kell kattintani és a megjelenő két szövegből a kitöltés nevűt kell választani.
  A kitöltés résznél, a kitöltés képpel vagy anyagmintával szöveg elé kell tenni a teli karika jelet, majd a képforrás résznél a fájlból töltsd fel a kiválasztott képet.
 2. Ikonok háttér színének cseréje:
  Össze van csomagolva a fehér ikon és a háttér dupla kattal ki kell választani a sárga hátteret és jobb klikk rajta aztán: Objektum formázása szót kell kiválasztani a felugró ablakból. Innen ugyanaz a folyamat majdnem, mint a arckép cseréjénél, csak a kitöltésnél az egyszerű kitöltést kell választani és a színnél ki kell választani a színt, amit szeretnél.
 3. Háttérszín csere:
  Ugyanaz a folyamat, mint az ikon színének cseréje.

Bízunk benne, hogy új sablonunkkal hozzásegíthetünk, hogy megtaláld álmaid állását!