Cég leírása
Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában. Az 1998-ban alapított hatvani gyár ma már a Bosch csoport Gépjármű-elektronika részlegének legnagyobb gyártó központja a világon, ahol több mint 6000 munkatársunk járul hozzá a jövő autózásának alakításához. A legkorszerűbb gyártási technológiák alkalmazása mellett célunk, hogy az Ipar 4.0 megoldások bevezetésében is élen járjunk. A vállalat fő profilja a globális cégcsoport mobilitási megoldások üzletágának jövőbe mutató termékei közül vezérlő elektronikák és szenzorok sorozatgyártása, Az általunk gyártott elektronikai berendezések jelentős mértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy a vezetés még biztonságosabb, környezetkímélőbb és gazdaságosabb legyen.

Állás leírása
Termékaudit (QZ) során minőségi és megbizhatósági teszteket végzünk.

A Q vizsgálat célja: ellenőrizni, hogy a szerződésnek megfelelő termék hagyja el a gyárat. Magába foglalja a dimenzió mérést, vizuális ellenőrzést és a funkció tesztet.

A Z vizsgálat célja: élettartam tesztelések elvégzése, annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a tesztelések során elért öregítések eredményét és megbizonyosodjuk arról, hogy az álatunk gyártott és kiszállított termékek megfelelnek a saját magunk, illetve a vevőink által támasztott elvárásoknak, amellyel azt igazoljuk, hogy termékeink hosszú élettartamot képesek elviselni.

Tesztelési adatok lekérése, kimásolása a gyártási adatbázisokból
Csomagok elszállításának előkészítése külső laborok felé
Kapcsolattartás a belső laborokkal
QZ minták begyűjtése a gyártásból
Statisztikák, kiértékelések készítés
Egyszerűbb vizsgálatok elvégzése (Pl. burst pressure teszt)

Képzettség
Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok nappali tagozaton, gépészmérnök, villamosmérnök vagy közlekedésmérnöki szakon
Kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás
MS Office felhasználó szintű ismeretek
Önállóság, kezdeményező készség és rugalmasság
Legalább heti 3 nap munkavégzés legalább 6 hónapon keresztül, 1-2 hónapon belüli kezdéssel

További információk
Gyakornoki fizetés; útiköltség támogatás; munkatársaink számára ingyenes buszjáratok; tanfolyamokon való részvételi lehetőség (IT és nyelvtanfolyamok); világszínvonalú technológia; fiatal, dinamikus csapat; korszerű környezet