Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet.

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Kontroller_P

Főbb feladatok, munkák:

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához?

Kontrollerként a te feladatod lesz a cégnél megvalósuló projektek gazdaságosságánk kiszámítása.

Projektek gazdaságossági számítása
Termékek önköltségének kalkulációja (elő-, utókalkulációk)
Terv/tény költségelemzések készítése, eltérések okainak elemzése, magyarázata
Költségcsökkentési projektekben való részvétel
Együttműködés a projekt csapattal
Kapcsolattartás az anyacéggel és a központi controlling osztállyal

Az álláshoz tartozó elvárások:

Mi tesz téged különlegessé?

Felsőfokú gazdasági végzettséggel, tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkező jelöltet várunk, aki precíz, proaktív és felhasználói szintű Excel tudása is van.

Előnyt jelent a szakmai területen szerzett tapasztalat.

Amit kínálunk:

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!