Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet.

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Job Description
Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

Online/offline kommunikáció
Kommunikációs stratégia megvalósításában való részvétel
Proofreading, segítség a kiadványok korrekciójában
BGN (Bosch Global Net) oldal tartalmi frissítése
Riportok előkészítése
Kommunikációs kampányokban való hatékony közreműködés
Meetingek szervezésében való részvétel

Qualifications
Aktív hallgatói jogviszony nappali vagy levelező tagozaton
Felsőfokú gazdasági tanulmányok kommunikáció vagy marketing területen
MS Office programok felhasználó szintű ismerete
Heti 32 vagy 40 órás munkavégzés
Társalgási szintű angol nyelvtudás
Német nyelvtudás előny
Határozott, nyitott, proaktív, megbízható személyiség

Additional Information
Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!